Grilstation Abani klein 50 cm diameter

Grilstation Abani klein 50 cm diameter
Grilstation Abani klein 50 cm diameter
Grilstation Abani klein 50 cm diameter
Grilstation Abani klein 50 cm diameter
Grilstation Abani klein 50 cm diameter
prijs op aanvraag *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode24305
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Schwenkgrill, Grillstation Abani,  BBQ

Gewoon grillen waar je maar wilt (en waar het is toegestaan​​): Zeer makkelijk te vervoeren, snel op te zetten en weer op te bergen om overal te gebruiken waar u maar wilt. U heeft de keuze uit een driebeen grill met als optie een extra vuurschaal of een compleet grillstation inclusief RVS vuurschaal. Dit alles van zeer hoge kwaliteit hoogwaardig RVS edelstaal. Deze kwaliteit valt niet te vergelijken en gaat levenslang mee in tegenstelling tot vele Chinese producten. Om het verschil aan te tonen in prijs en kwaliteit bieden wij u ook een gelijkende BBQ aan van Chinees fabrikaat. Kijk en vergelijkt u zelf.

Het barbecuerooster van hoogwaardig RVS edelstaal wordt opgehangen aan een RVS ketting d.m.v. RVS karabijnhaken en met het gepatenteerde RVS kogellager waardoor het rooster tot wel 8 minuten boven het vuur rond kan blijven draaien. Door dit unieke systeem kan het vlees minder snel aanbranden en zal het vlees veel malser en smakelijker zijn.

Verder is deze schwenkgrill voorzien van een stelinrichting waarmee u het rooster op de gewenste hoogte boven het vuur kunt laten draaien. In plaats van een barbecuerooster is het ook mogelijk om een braadpan, goulash- of Glühweinpan te gebruiken. Er zijn vele mogelijkheden om complete maaltijden buiten te koken.

U kunt grillen en koken gewoon boven het vuur en heeft dus geen houtskool of gas nodig. Voor de authentieke smaak wordt in Duitsland aangeraden om beukenhout te gebruiken, maar andere houtsoorten zijn uiteraard ook mogelijk. De schwenkgrill is vooral bekend uit Duitsland en alleen al de regio's Hunsrück, Eiffel en Saarland hebben tal van lokale producten en recepten die het grillen tot een waar genot maken. Denk maar eens aan de schwenkbraten, Bratwurst, grillspies enz.

Bent u klaar met grillen? Dan kunt u de schwenkgrill makkelijk aan de kant zetten en nog heerlijk nagenieten rond het vuur.

Deze in Duitsland met de hand vervaardigde Schwenkgrill is gemaakt van zeer hoogwaardige kwaliteit RVS edelstaal en bestaat tot het laatste schroefje uit RVS. Vandaar dat de fabrikant ook 5 jaar garantie geeft op haar producten. Als extra optie kunt u bij deze schwenkgrill nog kiezen uit een rvs vuurschaal of een gewone stalen vuurschaal.

Verzendkosten op aanvraag.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review