Amalfi Woodfired Ovens

Amalfi pizza ovens

Amalfi geïsoleerde pizza ovensTopkwaliteit ovens uit Australië, bij ons verkrijgbaar. Koken in een houtgestookte oven is momenteel het exclusieve voorrecht van chef koks, tv koks, pizza- en broodbakkers. Amalfi heeft eeuwenoude kennis met moderne technologie samengebracht en u beleeft het plezier aan het maken van gezonde maaltijden op het hoogste niveau.

De Amalfi Mediterranean Ovens zijn uitgerust met een hoogwaardige isolatie van keramische vezels, waardoor ze een korte opwarmtijd hebben, zeer lang warm blijven en een minimum aan hout verbruiken. De oven wordt makkelijk 450 - 500 graden en aan de buitenzijde kunt u gewoon uw hand op de oven leggen. Een pizza bak je in 1,5 - 2 minuten en verder kunt u er heerlijke stoofschotels in maken, brood in bakken, barbequen, grillen, roken, slow cooking enz.

Amalfi Mediterranean ovens logoHet mooie en unieke design van de Amalfi ovens staat prachtig in uw buitenkeuken, op het terras of in uw tuin. Barteljo is importeur voor Nederland, België en Duitsland en wij bieden deze Amalfi ovens nu aan in alle maten tot en met 120 cm binnenzijde bakvloer.
De Amalfi oven is een oven van professionele kwaliteit waarmee jarenlang bakplezier gegarandeerd is.
De ovens van Amalfi behoren tot de absolute top, naast het feit dat ze zeer lang warm blijven ( zelfs de volgende dag is de oven nog 100-150 graden warm ) zullen ze in tegenstelling tot de goedkopere Portugese ovens bijna niet of nauwelijks scheuren. Door de goede isolatie, het kwalitatieve materiaal en de kennis en ervaring van Amalfi worden scheuren beperkt tot haarscheurtjes en hebben de ovens geen onderhoud nodig. Een oven van Amalfi heeft u voor het leven en is een investering in een Amalfi oven geen aankoop van alleen een pizzaoven maar een investering in een levensstijl. De eerste Amalfi oven rechts boven op de foto is inmiddels 20 jaar oud en kan nog vele jaren mee. Zelf verkopen wij deze ovens inmiddels meer dan 5 jaar en onze eerste oven hebben wij uitvoerig getest en staat bij ons al 5 jaar buiten in weer en wind. Ook deze oven is bij ons te bezichtigen.
De ovenvloer van een Amalfi oven blinkt uit ten opzichte van andere ovens in het bereiken van een hoge temperatuur in korte tijd van 350-450 graden en houd zijn warmte zeer goed vast zodat u constant de gehele dag aan één stuk door pizza's kunt blijven bakken.

Kortom gezegd kunnen wij inmiddels met onze ervaring zeggen dat u met de aankoop van een Amalfi oven kiest voor het beste wat er aan kant en klare ovens wordt aangeboden.
Wij raden aan als u de mogelijkheid heeft om bij ons eerst de ovens te komen bekijken, U vind bij ons de grootste keuze van Nederland, België en Duitsland  in vele verschillende modellen en fabrikanten van houtgestookte ovens. Indien u wenst kunnen wij een oven voor u laten branden en een pizza voor u bakken. Dit doen wij meestal op de Zaterdagen. Mocht u eerst een oven willen uitproberen bij u thuis? Wij hebben ovens van verschillende fabrikanten op mobiele aanhangwagens, deze kunt u huren voor een lang weekend voor slechts € 125,-. Als u dan beslist om een oven te kopen van Amalfi  , dan krijgt u de huurprijs volledig terug.

Ook Jamie Oliver kookt in een Amalfi houtgestookte oven:"This Amalfi Portable oven is a great little oven, 20 minutes heat up time with 12hr heat retention! Burns very little wood and produces the most amazing results! "
Barteljo is Exclusief importeur voor de Amalfi ovens voor Nederland, België en Duitsland.


De Amalfi ovens zijn leverbaar als kant en klare oven (preassembled ovens) in alle maten van kleine portable ovens van 60 cm tot grote ovens  van 160 cm (60 en 160 is de breedte van de binnenmaat, dus de bakvloer). De maten vanaf 90 tot 160 zijn ook leverbaar als DIY kit (doe-het-zelf bouwpakket). Voor meer informatie hierover verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Onderstaande ovens zijn direct uit voorraad leverbaar. Indien u interesse heeft in een oven die niet op voorraad is moet u rekening houden met een minimale levertijd van 2 maanden.

Zie ook onze website www.pizzaoven-amalfi.nl

Wij hebben een zeer groot aanbod in houtgestookte ovens en minstens 250 ovens direct uit voorraad leverbaar.

Zie hier een overzicht van ons aanbod.