Winterbescherming

Verwarmingskabels
De elektrische verwarmingskabel is de ideale bescherming voor uw exotische planten, palmen, bananenplanten enz. Met deze verwarmingskabel wordt het mogelijk om planten die niet tegen onze winters
opgewassen zijn, toch de winter door te helpen. Deze kabel is speciaal ontwikkeld om planten te verwarmen, is zeer flexibel, spatwaterdicht en tevens ook te gebruiken als grondverwarming in uw zaaibakjes, potten of zelfs om compleet in te graven als grondverwarming. De kabel is ook geschikt om leidingen vorstvrij te houden.

Leverbaar in de volgende maten:

4 meter
2m + 2m verwarmd
20 Watt
6 meter
2m + 4m verwarmd
30 Watt
8 meter
2m + 6m verwarmd
50 Watt
10 meter
2m + 8m verwarmd
40 Watt
12 meter
2m + 10m verwarmd
60 Watt
16 meter
2m + 14m verwarmd
110 Watt
20 meter
2m + 18m verwarmd
90 Watt

Wij leveren ook aan wederverkopers tegen interessante prijzen!

Barteljo importeert deze verwarmingskabels onder eigen merknaam rechtstreeks van fabrikant en levert inmiddels deze kabels aan diverse grote webshops in Nederland, België en Duitsland.

Beschermhoezen
Deze speciale hoezen en boomjassen zijn gemaakt van ademend vliesdoek en hebben een handige ritssluiting. De boomjas wordt aan de boven- en onderzijde met een koord geopend en gesloten. In combinatie met een verwarmingskabel een uitstekende manier om uw palmboom of olijfboom te beschermen tegen de vrieskou.

Kweekkas, Palmenhuis en wintertent
Wintertenten voor uw palmboom, olijfboom of andere exoten. Deze wintertenten importeren wij ook rechtstreeks van fabrikant onder onze eigen merknaam.