21st Garden Art

Bij mooie mediterrane planten horen mooie mediterrane potten en ook een pot waarin de plant zich thuis voelt. Door onze jarenlange ervaring weten wij ondertussen welke potten hiervoor goed geschikt zijn. Met onze Italiaanse potten van 21st weten wij dat wij een pot aanbieden van zeer goede kwaliteit, die vele jaren meegaat en mooi van kleur blijft. Deze kunststof pot wordt gemaakt in het bijzondere rotomolding proces waardoor het mogelijk is een perfecte namaak te maken en nauwelijks te onderscheiden is van een originele Terracotta pot. Daar komt als extra voordeel bij dat ze 90% minder zwaar zijn als een Terracotta pot. Dus ook ideaal voor op een terras, balkon, of dakterras. De potten zijn daarbij robuust en stootvast. Ze zijn UV-bestendig en zelfs na vele jaren verkleuren ze niet.

De potten kunnen gebruikt worden in plaatsen waar het heel heet is of zelfs waar het heel koud kan worden. Ze zijn weersbestendig op plaatsen waar het -50C tot +60C kan worden. Wij hebben zelf planten al vele jaren in deze potten staan zodat wij u ook kunnen laten zien hoe mooi ze er na vele jaren nog uitzien.

Een plant groeit goed in een kunststof pot, mede ook omdat de kunststof snel de warmte van de zon opneemt, vooral ook in de winter. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de plant op tijd zijn water krijgt en de juiste voeding als deze in een pot staat.

De potten zijn verkrijgbaar in verschillende modellen van klein tot heel groot. Ook is het mogelijk om ze in verschillende kleuren te krijgen.
Op aanvraag zijn andere kleuren ook mogelijk.

Omdat de maten nogal divers zijn kunnen wij u geen exacte verzendkosten aangeven op onze website, neem hierover contact met ons op als u interesse heeft.