Verzenden

Belangrijk bij het bestellen

Momenteel kunt u bij ons alleen contant, via de bank of via een betalingsverzoek met iDEAL of Bancontact betalen. U plaatst dan een bestelling en wij versturen de bestelling wanneer we uw betaling ontvangen hebben. Hiervan krijgt u een bevestiging via e-mail. Contant betalen kan wanneer u de bestelling zelf af komt halen. Wij hebben een pinautomaat ter beschikking!

Als u online een bestelling plaatst hoeft u niet meteen af te rekenen. Uw bestelling wordt eerst door ons goedgekeurd en bevestigd.  Daarna kunnen wij u een betalingsverzoek versturen voor betaling met Ideal (Nederlandse klanten) of een verzoek voor een bankoverschrijving te doen via uw bank..

Indien u het product zelf wilt afhalen kunt u het vakje 'Zelf afhalen' aanvinken. U kunt dan tijdens het bestellen van het product de optie 'Zelf Afhalen' kiezen.
Alvorens u een artikel in het winkelmandje kan plaatsen zult u eerst een optie in de lijst verzendkosten moeten kiezen.

Wanneer u besluit een product te bestellen kunt u op de productpagina verschillende extra mogelijkheden/opties kiezen. Een van deze opties is de optie 'Verzendkosten'. Deze optie dient tijdens het bestellen altijd ingevuld te worden, anders kunt u niet verder gaan met bestellen. Er wordt telefonisch of via e-mail contact met u opgenomen welke dag geleverd wordt, dit wordt door de meeste klanten van ons als zeer prettig ervaren.

Onze verzendkosten verschillen per product. Dit heeft te maken met het gewicht/grootte enz. van het product. Als blijkt dat bij een bestelling de verzendkosten niet juist zijn brengen wij u eerst op de hoogte wat de betreffende verzendkosten dan wel zijn. Na uw akkoord kan het artikel dan verzonden worden.

Hieronder staat een verdere uitleg van de optie 'Verzendkosten'.

NL Bank

Deze optie kiest u wanneer u de bestelling wilt laten bezorgen en u via de bank vooruit wilt betalen. U kunt deze optie alleen kiezen wanneer het bezorgadres zich in Nederland bevindt.

BE Bank

Deze optie kiest u wanneer u de bestelling wilt laten bezorgen en u via de bank vooruit wilt betalen. U kunt deze optie alleen kiezen wanneer het bezorgadres zich in België bevindt.

DE Bank

Deze optie kiest u wanneer u de bestelling wilt laten bezorgen en u via de bank vooruit wilt betalen. U kunt deze optie alleen kiezen wanneer het bezorgadres zich in Duitsland bevindt.

NL + BE Rembours

Deze optie kiest u wanneer u de bestelling wilt laten bezorgen en contant het volledige bedrag wilt betalen aan de koerier. Vanwege administratiekosten zijn rembourskosten altijd hoger dan bij vooruitbetaling per bank. Niet al onze producten kunnen onder rembours worden verzonden. Bij welk product onder rembours verzenden wel of niet mogelijk is staat aangegeven op de productpagina.

Zelf afhalen

Deze optie kiest u wanneer u de bestelling zelf af wilt komen halen. Het is mogelijk om uw bestelling contant bij afhalen te betalen of om deze vooruit te betalen via de bank. Wij hebben een pinautomaat ter beschikking.
U kunt uw bestelling afhalen op:

Bloemerstraat 6
6031 NW  Nederweert

Rabobank
Ibannr: NL49RABO0117028606
Bicnr: RABONL2U

Op aanvraag

Het kan voorkomen dat er bij een artikel geen verzendkosten vermeld staan. In de meeste gevallen kunt u dan kiezen voor de optie 'Op aanvraag'. Dit zijn vaak artikelen die moeilijk te versturen zijn. In dit geval kunt u het beste even contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.


Belangrijk bij grotere afname/combinaties

Wanneer u graag een grotere hoeveelheid van een bepaald type product af wilt nemen of een gecombineerde bestelling met verschillende producten wilt plaatsen kunt u bij ons de verzendkosten opvragen. Dit kan u mogelijk verzendkosten besparen.

Heeft u nog vragen of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan even contact met ons op via onderstaande contactgegevens:

Tel: 0495 626 748