Over onsBarteljo is een bedrijf gevestigd in Nederweert, Limburg. Wij zijn ons bedrijf begonnen met de verkoop van subtropische planten, zoals palmbomen, olijfbomen, yucca's, citrusbomen, bananenplanten enzovoort. In de loop der jaren is ons assortiment steeds verder gegroeid tot een ruim aanbod van verschillende producten voor in en om het huis, van sfeerhaarden tot partytenten en palmbomen tot pizzaovens. Exclusieve producten van een goede kwaliteit voor een goedkope prijs aan kunnen bieden is onze doelstelling. Wij maken geen gebruik van een duur winkelpand, kopen onze artikelen rechtstreeks groot in bij kweker en fabrikant en werken met lage winstmarges. Zo zijn en blijven wij in staat om onze prijzen laag en betaalbaar te houden. Barteljo verkoopt met succes hoofdzakelijk via internet door geheel Europa.

               
"Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs"

Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat wat u koopt ook van goede kwaliteit is. Daarom zorgen wij er ook voor dat onze producten worden geproduceerd met de beste materialen. Kijk eens rustig rond en wellicht hebben wij juist het artikel waar u naar op zoek bent voor een betaalbare prijs.

Bezoek is mogelijk, uitsluitend na afspraak, door de week iedere dag, of eventueel in de avonduren en op Zaterdag. U kunt nu ook bij ons betalen per pinautomaat!

Meer weten? Breng eens een bezoekje aan onze websites!