Traditional Brick ovens

Deze Traditional brick ovens van Hornos delena zijn volledig handgemaakt en gebouwd met de beste kwaliteit vuurvaste stenen, waardoor ze weinig tot niet scheuren. Van deze ovens die uit stenen gemetseld zijn kunnen wij met recht zeggen dat dit de beste kant en klare oven gebouwd uit vuurvaste stenen is die op de markt te verkrijgen is. De kwaliteit van deze brick ovens is vele malen beter dan de goedkopere Portugese ovens vanwege de hoge en duurdere kwaliteit aan materialen die gebruikt worden en vakmanschap. Deze ovens worden exact hetzelfde gebouwd zoals ook de grotere ovens bij de professionele restaurants gebouwd worden. Om even te vergelijken een werknemer heeft één dag nodig om één traditional of Classic brick oven te bouwen. Bij de Portugese ovens bouwt één werknemer minimaal 5 ovens per dag. Dit verklaard ook het grotere verschil in prijs.

Ze zijn dus extra goed geïsoleerd en houden de warmte lang vast.Na uren lang stoken voelt de oven aan de buitenzijde nog steeds koud aan.  Daarnaast zijn deze ovens ook nog afgewerkt met een kurkcoating.

Omdat ze zo goed geïsoleerd zijn en gebouwd zijn van kwalitatief erg goede materialen wordt hij onder de kenners gezien als een echte 5 sterren oven.

De oven 110/70 Rojo is eventueel ook te huur op aanhangwagen.

Ze zijn verkrijgbaar in zes standaard kleuren geel, rood en wit. ( Amarillo, Rojo, Blanco, Negro, Gris en Arena ).
Voor een meerprijs van € 50,- kunnen wij de oven in iedere andere gewenste kleur laten maken.

Ook is het mogelijk dat wij de oven voor u op een diagonale onderplaat laten maken voor plaatsing in een hoek. ( meerprijs € 100,- ).
Sinds kort kunnen wij ook een voorziening voor een gasbrander aan laten brengen.


Wij begrijpen dat door de enorme keuze in houtgestookte ovens die wij aanbieden u even niet meer weet wat te kiezen, neem gerust contact met ons op of maak een afspraak om ons te bezoeken. Wij helpen u graag verder met het maken van een keuze voor een oven die bij u past.

U vind bij ons de grootste keuze van Nederland, België en Duitsland  in vele verschillende modellen en fabrikanten van houtgestookte ovens. Indien u wenst kunnen wij een oven voor u laten branden en een pizza voor u bakken. Dit doen wij meestal op de Zaterdagen. Mocht u eerst een oven willen uitproberen bij u thuis? Wij hebben ovens van verschillende fabrikanten op mobiele aanhangwagens, deze kunt u huren voor een lang weekend voor slechts € 125,-. Als u dan beslist om een oven te kopen van Amalfi of Hornos delena , dan krijgt u de huurprijs volledig terug.


Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Zie ook onze website www.pizzaoven-amalfi.nl