Hornos De Leña

Pizza ovens Exclusivo Amarillo/Rojo/ Blanco

Sinds 2014 is Barteljo importeur geworden van Hornos delena voor Nederland, België en Duitsland. Hornos delena is een Spaanse fabrikant die uitsluitend gaat voor hoogwaardige kwaliteit.


In deze artikelgroep vind u de ovens Exclusivo, dit zijn zeer goed geïsoleerde ovens gemaakt uit een koepel van klei.

Verder is het mogelijk om ovens naar uw wens te laten bouwen, zo kunnen wij deze ovens laten bouwen op een diagonale onderplaat, in een gewenste kleur laten spuiten, met natuurstenen of met mozaïek laten beplakken.
Ook is het mogelijk deze ovens te voorzien met een voorbereiding om de oven uit te rusten met een gasbrander.

De meeste ovens op deze site zijn direct uit voorraad leverbaar, verder hebben wij met deze fabrikant een nieuwe oven ontwikkeld en getest. Deze Tradititional brick oven is volledig opgemetseld uit een zeer goede kwaliteit vuurvaste stenen en volledig geïsoleerd. Na uren branden is deze oven aan de buitenzijde nog steeds koud. Deze nieuwe 5 sterren brickoven vind u onder de artikelgroep Traditional  Brickovens 110/70.

Waar u nog even op moet letten is de maatvoering van de ovens van deze fabrikant, deze wordt bij deze ovens anders aangegeven als bij de Amalfi en de Portugese ovens. Voorbeeld: Brickoven 110/70, de maat 110 staat voor de maat van de onderplaat waar de oven op is gebouwd (110 cm), 70 staat voor de binnenmaat (70 cm).

Vaak krijgen wij de vraag waarom het prijsverschil groter is als met de Portugese ovens. Het verschil zit in de kwaliteit van de gebruikte materialen. Met foto's kunnen wij u daar moeilijk mee overtuigen en raden dan ook aan wanneer u twijfelt om eerst de ovens bij ons te komen bekijken en te vergelijken.

U vind bij ons de grootste keuze van Nederland, België en Duitsland  in vele verschillende modellen en fabrikanten van houtgestookte ovens. Indien u wenst kunnen wij een oven voor u laten branden en een pizza voor u bakken. Dit doen wij meestal op de Zaterdagen. Mocht u eerst een oven willen uitproberen bij u thuis? Wij hebben ovens van verschillende fabrikanten op mobiele aanhangwagens, deze kunt u huren voor een lang weekend voor slechts € 125,-. Als u dan beslist om een oven te kopen van Amalfi of Hornos delena , dan krijgt u de huurprijs volledig terug.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of kijk ook op onze website www.pizzaoven-amalfi.nl