Vanaf woensdag 19-09-2018 t/m woensdag 26-09-2018 zijn wij telefonisch overdag slecht of niet bereikbaar.

Het beste kunt u dan contact opnemen met ons via e-mail. In deze week kunnen er ook geen bestellingen verstuurd worden. Bezoek tijdens deze dagen is uitsluitend mogelijk op afspraak op zaterdag 22 september. Onze excuses voor het ongemak.

Potten/Potgrond/Bemesting

Potten/Potgrond/Bemesting

Potten

Regelmatig hebben wij de vraag naar grote potten/containers voor een grote palmboom of een olijfboom in te planten. Hier vindt u een aanbod potten/containers tot 1200 liter. De meeste potten zijn leverbaar in terracotta kleur, antraciet of beige (havana), maar zoals u in de overzichten kunt zien zijn ook andere kleuren leverbaar. Bij de meeste grotere potten is het mogelijk om deze op wieltjes te plaatsen zodat de de potten gemakkelijk verplaatsbaar zijn. Indien er geen prijzen staan vermeld dan zijn deze op aanvraag verkrijgbaar.

Deze bloempotten zijn stijlvol en van een hoogwaardige kwaliteit. Een duurzame lijn designpotten. Geschikt voor buiten en binnen. Italiaanse topkwaliteit gecombineerd met de elegantie van modern design, bedoeld voor iedereen die hoge eisen stelt aan de uitstraling van zijn/haar tuin of interieur. Bij uitstek geschikt om een unieke sfeer te scheppen in huis of tuin.

De bloempotten zijn van kunstof gemaakt en zijn dikwandig. Gemaakt van speciaal polyetythyleen en UV gestabiliseerd met garantie dat de kleur gelijk blijft na 8.000 uren zonlicht. Bestendig tegen temperaturen van -60 °C tot +80 °C.

Door op de gemarkeerde punten in de bodem gaten te boren, zijn de designpotten geschikt te maken voor buitengebruik. Losse wieltjes zijn verkrijgbaar om het verplaatsen eenvoudig te maken.

Zara potten maten