Amalfi Mediterranean Woodfired Pizza ovens

Amalfi pizza ovens

Amalfi geïsoleerde pizza ovensTopkwaliteit ovens uit Australië, bij ons verkrijgbaar. Koken in een houtgestookte oven is momenteel het exclusieve voorrecht van chef koks, tv koks, pizza- en broodbakkers. Amalfi heeft eeuwenoude kennis met moderne technologie samengebracht en u beleeft het plezier aan het maken van gezonde maaltijden op het hoogste niveau.

De Amalfi Mediterranean Ovens zijn uitgerust met een hoogwaardige isolatie van keramische vezels, waardoor ze een korte opwarmtijd hebben, zeer lang warm blijven en een minimum aan hout verbruiken. De oven wordt makkelijk 450 - 500 graden en aan de buitenzijde kunt u gewoon uw hand op de oven leggen. Een pizza bak je in 1,5 - 2 minuten en verder kunt u er heerlijke stoofschotels in maken, brood in bakken, barbequen, grillen, roken, slow cooking enz.

Amalfi Mediterranean ovens logoHet mooie en unieke design van de Amalfi ovens staat prachtig in uw buitenkeuken, op het terras of in uw tuin. Barteljo is importeur voor Nederland, België en Duitslandbieden en wij bieden deze Amalfi ovens nu aan in alle maten tot en met 120 cm binnenzijde bakvloer.
De Amalfi oven is een oven van professionele kwaliteit waarmee jarenlang bakplezier gegarandeerd is.
De ovens van Amalfi behoren tot de absolute top, naast het feit dat ze zeer lang warm blijven ( tot de volgende dag ) zullen ze in tegenstelling tot de goedkopere Portugese ovens bijna niet of nauwelijks scheuren. Door de goede isolatie, het kwalitatieve materiaal en de kennis en ervaring van Amalfi worden scheuren beperkt tot haarscheurtjes en hebben de ovens geen onderhoud nodig. Een oven van Amalfi heeft u voor het leven en is een investering in een Amalfi oven geen aankoop van alleen een pizzaoven maar een investering in een levensstijl.
Wij raden aan als u de mogelijkheid heeft om bij ons eerst de ovens te komen bekijken, U vind bij ons de grootste keuze van Nederland, België en Duitsland  in vele verschillende modellen en fabrikanten van houtgestookte ovens. Indien u wenst kunnen wij een oven voor u laten branden en een pizza voor u bakken. Dit doen wij meestal op de Zaterdagen. Mocht u eerst een oven willen uitproberen bij u thuis? Wij hebben ovens van verschillende fabrikanten op mobiele aanhangwagens, deze kunt u huren voor een lang weekend voor slechts € 125,-. Als u dan beslist om een oven te kopen van Amalfi  , dan krijgt u de huurprijs volledig terug.

Ook Jamie Oliver kookt in een Amalfi houtgestookte oven:

Download hier onze nieuwe catalogus van Amalfi ovens.
Catalogus Amalfi 2017This Amalfi Portable oven is a great little oven, 20 minutes heat up time with 12hr heat retention! Burns very little wood and produces the most amazing results!
De Amalfi ovens zijn leverbaar als kant en klare oven (preassembled ovens) in alle maten van kleine portable ovens van 60 cm tot grote ovens  van 160 cm (60 en 160 is de breedte van de binnenmaat, dus de bakvloer). De maten vanaf 90 tot 160 zijn ook leverbaar als DIY kit (doe-het-zelf bouwpakket). Voor meer informatie hierover verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Onderstaande ovens zijn direct uit voorraad leverbaar. Indien u interesse heeft in een oven die niet op voorraad is moet u rekening houden met een minimale levertijd van 2 maanden.

Barteljo is importeur voor de Amalfi ovens voor Nederland, België en Duitsland. Wij zoeken nog enkele verkooppunten voor deze ovens in Nederland en België.

Zie ook onze website www.pizzaoven-amalfi.nl

Download hier brochure Amalfi ovens

Wij hebben een zeer groot aanbod in houtgestookte ovens en minstens 200 ovens direct uit voorraad leverbaar.
Zie hier een overzicht van ons aanbod.


  1 2
Weergave
Amalfi Mediterranean oven AD70 Red Brick

Amalfi Mediterranean oven AD70 Red Brick

Beursmodel/showmodel NU weer 1 leverbaar !

1595.00 
€ 1295.00
Amalfi Mediterranean portable oven AD70

Amalfi Mediterranean portable oven AD70

Showmodel/beursmodel UITVERKOCHT!

1595.00 
€ 1295.00
Pizzaschep Amalfi kort L 81 cm

Pizzaschep Amalfi kort L 81 cm

Schep met kort handvat. Ideaal voor kleine/middelgrote maten ovens.

€ 30.00
  1 2