Vanaf woensdag 19-09-2018 t/m woensdag 26-09-2018 zijn wij telefonisch overdag slecht of niet bereikbaar.

Het beste kunt u dan contact opnemen met ons via e-mail. In deze week kunnen er ook geen bestellingen verstuurd worden. Bezoek tijdens deze dagen is uitsluitend mogelijk op afspraak op zaterdag 22 september. Onze excuses voor het ongemak.

Home    Pizzaovens Traditional Brick Hornos delena  Pizzaoven Traditional brick 110/70cm leverbaar in 3 kleuren
Pizzaoven Traditional brick 110/70cm leverbaar in 3 kleuren

Pizzaoven Traditional brick 110/70cm leverbaar in 3 kleuren


Professionele oven gemetseld uit vuurvaste stenen en dik geïsoleerd !€ 1329.00
Verzendkosten*

Standaard Kleuren*

Inox schoorsteenpijp met regenkapje


Pizzaoven Traditional brick 110/70cm  leverbaar in 3 kleuren


  • Productinformatie

Oven Traditional Brick 110/70.

De nieuwste 5 sterren brick oven is de prachtige Traditional Brick oven , professionele kwaliteit , gemetsteld  uit echte eerste kwaliteit vuurvaste stenen 8,3 cm breed, met daar omheen hoogwaardige isolatie met daar weer overheen een dikke buitenlaag van cement en geëxpandeerde kleikorrels, topfinish voorzien van een elastische kurkcoating.
Met recht durven wij te zeggen, de beste kwaliteit kant-en klare brick oven gemetseld uit vuurvaste stenen die er op de markt verkrijgbaar is. Vervaardigd uit de beste materialen en top geïsoleerd. Gebouwd zoals de grote professionele ovens die in restaurants gebruikt worden en nu dus ook leverbaar in een oven voor thuisgebruik. Deze oven houd zeer lang zijn warmte vast en verbruikt weinig hout. Na uren lang stoken kunt u vanwege de goede 6 lagen isolatie uw hand op de buitenkant van de oven leggen. De vloer van de oven is een tegelvloer met daaronder isolatie.
De maat van de onderplaat is 110x110 cm en de diameter van de bakvloer is 70 cm. De oven is voorzien van een zware kwaliteit draaibare gietijzeren deur. De stenen boog om de deur is ook met de hand gemetseld uit volledige vuurvaste stenen.
De extra opties twv € 100,-  zoals een kijkglas in de deur en een thermometer hebben wij gratis toegevoegd.

U heeft de keuze uit drie standaard kleuren kurkcoating namelijk Blanco, Amarillo, Rojo. tegen een meerprijs van € 50,- kunnen wij op bestelling de oven in iedere gewenste kleur laten spuiten uit topfinisch laag van kurkcoating.

Ook is het mogelijk dat wij deze oven op bestelling op een diagonale onderplaat laten bouwen tegen een meerprijs van € 100,-. Informeer naar de mogelijkheden en levertijd.
De oven is leverbaar in drie maten, namelijk 110/70, 120/80 en 130/90.

De maat 110/70 is meer dan groot genoeg voor thuisgebruik en geschikt voor twee grote pizza's van 30 cm tegelijk in te bakken.

De inox schoorsteenpijp met regenkapje is als extra optie leverbaar € 59,95 en niet standaard bij de oven inbegrepen.

Blanco en Rojo direct uit voorraad leverbaar!

Afmetingen deur
B 43 cm  H 30,5 cm

Afmetingen binnenmaat
70 cm

Afmetingen basis/plateau
110 x 110 cm

Gewicht
720 kg